«

»

dec 20

Bericht afdrukken

Mijn vervanger voor antibiotica

Wat is antibiotica en wat zijn de bijwerkingen, is antibiotica gezond en is er een vervanger voor antibiotica, een natuurlijke vervanger die niet schadelijk is !

Mijn vervanger voor antibiotica

Mijn vervanger voor antibiotica / wat is antibiotica

Mijn vervanger voor antibiotica, wat is en wat doet antibiotica. Globaal geef ik hier aan wat antibiotica is, ben geen chemicus dus de uitleg is heel eenvoudig. Antibiotica is een middel tegen diverse klachten wat je door de huisarts voorgeschreven krijgt, het gaat je klachten aanpakken en normaal is een kuur 10 tot 14 dagen en veel al gaan de klachten langzaam aan weg, het is dus belangrijk om de kuur af te maken omdat anders de werking kan stagneren.

Snel vitaminen bestellen >>>>>> 

Is mijn vervanger voor antibiotica sterker en beter

Antibiotica gaat slechte bacteriën in je lichaam te lijf en dood tevens ook de goede, en daar is het dat de schoen wringt, het slechte is weg maar het goede is ook weg, en daar komen veel andere klachten uit voort. Verder heeft antibiotica veel bijwerkingen die soms rare effecten en zeker nawerking zullen hebben die op latere leeftijd openbaar komen. Antibiotica en alcohol gaat meestal niet samen, ik zou het eigenlijk helemaal afraden, dit in tegendeel met vitaminen en mineralen !

Antibiotica pillen

Antibiotica pillen hebben meestal de vreemdste kleuren en zien er heel onnatuurlijk uit, ze worden gemaakt vanuit chemische productie en zijn dus aan de ene kant effectief, en anderzijds heel slecht voor wat wel gezond is in je lichaam.

Persoonlijk keur ik antibiotica pillen niet 100 % af maar in de tegenwoordige tijd worden ze veel voor geschreven en soms bijna gegeten als snoepjes. Ook hoor je veel bij klachten “morgen even om een antibiotica kuurtje bij de huisarts” en dan ben ik er zo vanaf, want er zijn veel soorten antibiotica !

Let toch vooral op dat je kinderen niet vol stopt met deze afschuwelijke middelen die te pas en te onpas maar worden gebruikt, en zelfs soms ook omdat de ouders hun kinderen dan minder lastig vinden en minder hinder hebben van hun kind en de klachten.

Mijn vervanger voor antibiotica

Mijn vervanger voor antibiotica en klachten

Zelf heb ik na klachten van bijholte en voorhoofdsholte diverse kuren gebruikt zelf wel 4 kuren achter elkaar wat eigenlijk onverantwoord is, en volgens mij mag dit niet eens. Maar goed als je ziek thuis bent dan kost je geld dus daar moet je gezondheid dan maar door verknoeit worden, want dat is absoluut je lot na zo veel kuren. 

Mijn vervanger voor antibiotica

Na al die problemen heb ik een cursus orthomoleculaire voedingsadviezen gevolgd, en ben ik mij zelf met vitaminen en mineralen gaan voeden i.p.v. antibiotica, heb meer als 1 jaar elke dag een grote mok met vitaminen gebruikt, en dat waren meer dan 100 pillen waarvan 35 x 1000 mg Vitamine C. Mijn vervanger voor antibiotica nu kopen 

Maar om terug te keren naar mijn verhaal, gebruiken wij dus na al die ervaringen geen medicijnen van de huisarts. Ik moet zeggen bijna geen, want in nood zul je wel moeten !!!

Mijn vervanger voor antibiotica is vitamine C en dat gebruik ik voor heel veel dingen, huid uitslag op diverse plaatsen, ontstekingen, griep, verkoudheid, krentenbaard, eczeem……………en nog veel meer klachten.

Waar gebruiken wij Vitamine C voor

Wij gebruiken voor bijna alle klachten vitamine C, dus voor uitwendig gebruik maar ook voor inwendig gebruik. Uitwendig meestal in poedervorm, en inwendig poedervorm en pillen van 1000 mg. Zal hieronder enkele voorbeelden noemen.

Klacht : krentenbaard

Krentenbaard is heel besmettelijk en meestal mogen de kinderen niet op school komen bij deze ziekte. Krentenbaard is heel vervelend en soms kun je je mond amper open doen. De huisarts zegt dat je absoluut antibiotica moet nemen omdat er anders littekens blijven. De wonden helen perfect zonder littekens.

Zelf maak ik een papje met yoghurt en veel vitamine C poeder en strijk dat op de wonden zodat ze helemaal afgedekt zijn, met deze ziekte kom je niet graag op straat dus blijf lekker binnen en strijk 3 maal daags lekker onder de pap, tussen door elke keer reinigen en alleen doen als de wond uitgedroogd is. Als je dit 2 dagen doet zul je zien dat de woekering weg is en de wond strak uitgedroogd blijft dat is het teken dat het ergste voorbij is, neem ook 3 maal daags 1 pil 1000 mg inwendig.

Klacht : blaasjes en poffers aan je lippen of gezicht

Oplossing zelfde als hier boven let wel op dat je niet in de ogen komt met Vit C dat bijt enorm.

Klacht : Verkoudheid of griep

Je voelt een graatje in je keel en dat is meestal de melding van verkoudheid, neem direct elk uur 1 x 1000 mg vit C en veel kans dat je de verkoudheid afwendt, krijg je echter snel diarree omdat je weinig vit C kunt verdragen, neem dan om de 2 uur 1 x 1000 mg.

Vitamine C poeder kopen

Als je vitamine C poeder gaat kopen let dan vooral dat je de soort voor consumptie koop, en let op dat je niet te veel betaald, de kleur moet wit zijn anders is het geen 100 % vitamine C.

Zelf heb ik altijd de kilo pot van Jacob Hooy Limmen Holland 50580 Vitamine C / AC Ascorbinezuur, die kost ongeveer € 30 en is per kilo de goedkoopste, kleinere verpakkingen worden meestal net zo duur en zeker al je het wekelijks gebruikt dan kun je heel wat aan.

Mijn vervanger voor antibiotica is een topper

Voor inwendig gebruik kun je natuurlijk ook poeder gebruiken maar  let dan vooral op dat je met een rietje drink en direct achter in de keel dus niet op de tanden, bij veelvuldig gebruik is Vit C niet goed voor het glazuur van je tanden.

Drink Vit C poeder altijd in Jus de Orang wat ik persoonlijk heerlijk vindt.

Verder wens ik iedereen succes en probeer het maar eens uit, en voor vragen en opmerkingen kun je mij altijd schrijven. 

Mijn vervanger voor antibiotica nu direct kopen 

Mijn vervanger voor antibiotica nu kopen

Permanente koppeling naar dit artikel: http://voedingssupplementenbestellen.nl/mijn-vervanger-voor-antibiotica/

Handigheden bij het koken kokenKoken 1