«

»

dec 19

Bericht afdrukken

Stoppen met roken

Wil je voor je gezondheid en je familie zo snel mogelijk stoppen met roken, dan heb je een goede keuze gemaakt, alleen kiezen is niet genoeg !

Stoppen met roken

Stop met roken

Stoppen met roken je doel, roken is een slechte gewoonte !! Stoppen met roken jou probleem, Stoppen met roken gaan we vandaag starten ? Roken is een slechte gewoonte en roken is verslavend, nicotine is snel opneembaar door je lichaam en als jij iedere keer blijft toegeven aan de vraag naar nicotine dan blijf je dus een roker. En dat is toch jammer voor je geliefden. Stop met roken begin vandaag !!

Snel vitaminen bestellen >>>>>>

Roken schaad je gezondheid sta daar niet onverschillig tegen over maar respecteer je gezondheid en je leven. Stoppen met roken is dus gezonder !!

Stop met roken de vragen waar alles omdraait !!

Waarom steek je een sigaret op ? Wat doet die sigaret ? Wie is de baas over jou, jij of die sigaret ?

Stel je zelf deze vragen en herhaal die vragen dagelijks om er achter te komen wat de antwoorden zijn, met die antwoorden kun je verder als jij het wil, of ga gewoon verder als je daar beter van wordt !

Stoppen met roken en waarom steek jij een sigaret op

Uit gewoonte, uit stress, omdat je wat in je handen moet hebben, spanning, stoer, niet beter wetend, wat je ook bedenkt, eigenlijk zit er niet eens een vast reden achter, en door de tabaks industrie ben je wijs gemaakt dat stoppen niet mogelijk is of heel moeilijk.

Gewoonte is geen reden, heb je eigenlijk wel een gezonde reden om te roken !!

Stoppen met roken en wat doet die sigaret

Die sigaret vult iedere keer je nicotine behoefte aan en als je daar niet mee stop dan blijf je roken. 1 sigaret roken geeft al kans op verslaving van 25 % , 4 sigaretten geven kans op 90 % kans op verslaving.

Die sigaret is in staat om je leven te verwoesten, wat is het je waard om te stoppen ??

Stoppen met roken wie is de baas jij of die sigaret

Stel je zelf de vraag eens wie de baas is over jou lichaam, ben je dat zelf of heb je de regie uit handen gegeven ? Dat kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben zoals stress, problemen,verslaving en nog veel meer.

Stoppen met roken

Misschien is het tijd om de knop eens om te zetten want roken is een mentaal probleem, het zit tussen de oren en dat kun jij veranderen als je er mee aan de slag gaat.

Stoppen met roken mogelijk

Ja stoppen is heel goed mogelijk en eigenlijk niet eens zo heel moeilijk, binnen 2 a 3 dagen is alle nicotine uit je lichaam dus dat is best snel en ook goed te doen, alleen jij moet het zelf doen en ook beslissen. Denk iedere keer als je gaat roken “nu neem ik weer zo’n vieze stinkstok” keer op keer en blijf dat doen tot je een afkeer krijgt van je sigaret.

Het is heel goed mogelijk om te stopen met roken zonder stress, zonder ontwenningsverschijnselen en zonder dik te worden.

Klik hier voor gratis info

Stop met roken je kan het / voordelen stoppen met roken

Stoppen met roken je kan het en je wil het of je moet het op advies,dan is het raadzaam om direct aan de slag te gaan. Wat zal het een opluchting voor je zijn als je eenmaal beseft dat je niet meer hoeft te roken om te kunnen leven.

De voordelen om te stoppen met roken zijn enorm maar die moet je eerst ervaren, je ervaringen van te stoppen met roken zul je graag verder vertellen, wat je weet niet hoe een grote verandering het in je leven zal geven.

Stop vooral met roken omdat je jezelf wilt zijn en ook omdat het je geliefden afbreuk doet, want mee rokers zijn ook rokers tegen hun zin in meestal.En voor je zelf is het veel gezonder en je hebt meer sociale vrijheid, je hoeft niet naar buiten om te roken, en je kunt zonder belemmering in openbare gebouwen, in cafe en restaurants. Kans op ernstige ziektes is veel lager en je zult merken dat je conditie veel beter wordt.

Het is de bedoeling dat veel mensen baat hebben in hun strijd tegen roken, of dat je er aan herinnert wordt om te gaan stoppen

Mocht je graag blijven roken dan is mijn advies : Neem dagelijks voedingssupplementen in naast gezonde voeding, en doe dit ook als je wilt stoppen met roken !!!

Succes met een rook vrij leven !!!

Stoppen met roken tips kijk snel op de website voor de gratis info :

Stoppen met roken bestel de gratis info

Permanente koppeling naar dit artikel: http://voedingssupplementenbestellen.nl/stoppen-met-roken/

Handigheden bij het koken kokenKoken 1

1 ping

  1. Stoppen met roken « Verhalen Website

    […] Het hele artikel lezen KLIK hier […]

Reacties zijn uitgeschakeld.