«

»

dec 28

Bericht afdrukken

Vitamine A en visolie

Vitamine A tekort of teveel, vitamine A of visolie voor en nadelen, alles in dit artikel over vitamine A en visolie. En een tip welke je het beste koopt.

Vitamine A en visolie

Vitamine A en visolie

Vitamine A en visolie komt in 2 verschillende vormen voor de eerste is de direct op te nemen vorm retinol, de tweede vorm is caroteen ook wel pro-vitamine A genoemd welke na consumptie wordt omgezet in Vit A.

Snel vitaminen bestellen >>>>>>

Vitamine A en visolie waar zit het in

De meest belangrijke produkten waar vitamine A in voor komt zijn visleverolie,(levertraan) lever, andere produkten zijn melk, eieren, boter.
De meest belangrijke producten waar caroteen in zit zijn groenten en vruchten zoals, abrikozen, perziken, meloenen, spinazie, boerenkool en andijvie.

Vitamine A en visolie waar dient het voor

Het is van groot belang voor het gezichtsvermogen, goede conditie van de huid en slijmvliezen, weerstand tegen infecties, voor sterke botten en is een antioxydant.

Tekort van Vitamine A visolie hoe merk je het

Slechter gezichtsvermogen en droge branderige en/of jeukende ogen en overgevoelig voor licht. Ook de huid is afhankelijk van vitamine A. Dus denk eerst 2 x na voor je iets op je huid strijkt uit een potje, wees zuining op je huid zoals op heel je lichaam.

Vitamine A visolie en welke klachten bij te kort

Nachtblindheid, kippevelachtigehuid, droge hielen en ellebogen, acne, wratten en vatbaarheid voor allegieën. Verder is vitamine A nodig voor het beendergestel, huidweefsel, haar, nagels en aanmaak geslachtshormoon.

Vitamine A omega 3 visolie wat rooft Vitamine A en visolie

Kunstlicht is een rover van vit A : TV kijken, neonlicht, werken op kantoor boven wit papier, roken, veel binnenshuis verblijven, wonen in grote stad. Dus ongemerkt weten we heel niet dat deze dingen slecht zijn voor een optimaal vit A niveau, en dat is het grootste probleem bij elke vitamine, we weten het niet.

Vitamine A en visolie

Vitamine A en visolie omega 3 en ADH

Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is dus door de huidige omstandigheden heel wat hoger dan 40 jaar geleden, de gevestigde orde/organisaties hebben al jaren bijna de zelfde dagelijkse ADH. In die 40 jaren zijn echter niet alleen de omstandigheden verslechterd, maar de producten bevatten minder stoffen die we nodig hebben, dus is suppletie van alle nodig stoffen zonder meer van groot belang.
De kosten van vitaminen en mineralen

Een ieder die dagelijks voedingssuplementen slikt zal weten dat die veel geld kosten, als dat niet zo is dan slikt u normaal gezien lege voedingssuplementen die niet veel terzake doen. Koop daarom altijd kwaliteitsprodukten bij speciaalzaken en niet die van merken zoals overal te koop in warenhuizen want daar zit te weinig in en soms ook nog de verkeerde moeilijk opneembare versie van een stof.

Vitamine A visolie vitaminen slecht / schadelijk voor ons lichaam

Vitaminen en mineralen zijn lichaams eigen stoffen welke voor elk lichaam nodig zijn, dat is wat anders dan al die chemische middelen die slecht zijn voor ons lichaam en veel bij werkingen hebben. Vitaminen kunnen ook bijwerkingen hebben maar na mindering van de inname verdwijnen de klachten, dus niet blijvend schadelijk. Gebruik echter geen hoge dosis vitaminen zonder proffesionele begeleiding want dat is niet de bedoeling.
P.S. Wie dagelijks hoge dosis mineralen neemt doet ook onverstandig, doe dat alleen onder professionele begeleiding, hoge dosis is op elk gebied riskant besef dat wel.
Mocht je om de een of andere reden vragen hier over willen stellen dan is dat altijd mogelijk, gratis en vrijblijvend wil ik dan eventueel mailen met een ieder die dat op prijs steld of daar behoefte aan heeft. Ik zal natuurlijk geen bindend advies geven maar alleen diverse dingen bespreken welke de aandacht hebben. Ook mag je mij mailen betreffende gezondheids klachten en / of ziekten, maar alles alleen vrijblijvend en puur en alleen omdat het mij interesseert.
Voor mijn persoonlijk gebruik heb ik jaren grote hoeveelheden vitaminen gebruikt en dat tot duizenden euro’s per jaar. Omdat ik het financieel niet meer kon slik ik nu minder. Gebruik nu dagelijk een goede multivitamine en 3000 tot 6000 mg vitamine C, mijn idee heeft iedereen dit nodig in 2013.

 

Vitamine A en visolie bestellen

Permanente koppeling naar dit artikel: http://voedingssupplementenbestellen.nl/vitamine-a-en-visolie/

Handigheden bij het koken kokenKoken 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>